Satın Almak İstediğiniz Ürüne Tıklayınız...

8 Ekim 2014 Çarşamba
Merhabalar dostlar,
Uzun süreli bir aradan sonra aranıza dönüş yaptım. Yoğun ve yorucu bir tatil döneminden sonra aranızdayım. Yoğunluk ve yorgunluk elbette ki bitmiyor ama hayat güzel yine de ;)
Bu aralar da sevgili kızıma tuvalet alışkanlığını kazanmasında yardımcı oluyorum. Oldukça zorlu bir süreçmiş ama yine de büyüdüğünü ve geliştiğini görmek oldukça keyifli :)

Gelelim bu aralar yaptıklarıma.... yavaş yavaş kışa hazırlık dönemine girdim. Kızım için ve komşumuzun oğlu için birer bere ördüm sizlerle onları paylaşayım.



En kısa zamanda da sevgili eşim için yeni bir atkı ve bere takımı örmeliyim. Çünkü kendisi birazcık dağınıktır ve en son ördüğüm atkıyı bu kış okulda kaybetmeyi başardı. İki yılda bir yenileme gerekiyor kendisine sanırım. Neyse dostlar, sağlıcakla kalın, örgüyle kalın :)


4 yorum:

  1. çok güzel olmuş şapkalar.ellerine emeğine sağlık canım.iyi günlerde kullansınlar.beyler bu anlamda böyleler canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim. Çocuklar da ellerinden hiç düşürmediler :)

      Sil
  2. eline sağlık canım çok tatlı olmuşlar. Benim eşim de kaybetse keşkeee ama yok anacım bişey kaybetmez o :)

    YanıtlaSil

Sanalpazar Dükkanım

amigurumitr forumumuz

:)

Bu Blogda Ara

Takip Edenler

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhabalar efendim, öncelikle hoşgeldiniz. Sizlerle yapmış olduğum amigurumilerimi, yapmayı hayal ettiklerimi paylaşmak isterim. Amigurumiye yeni başlayacak arkadaşlarım için de tüm tekniklere ait videolarla karşınızdayım...

Son Yazılarım

Blog Arşivi

Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

Nerelerden kimler gelmiş ;)

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *