Satın Almak İstediğiniz Ürüne Tıklayınız...

4 Ekim 2012 Perşembe
Minik kuşum daha doğmadan ben bu bikiniyi görüp bayıldım. Hemen örmem lazım deyip aldım elime tığımı ve ipimi :) İşte sonuç karşınızda... Kızım şimdi 5 aylık oldu. İnşallah önümüzdeki yaza giydirip bir havuz keyfi yapabiliriz birlikte :)




 Bu da bir başka rengi bakalım beğenecek misiniz?


4 yorum:

  1. Ellerinize sağlık Nalan Hanımcığım.ben bu blog işinde pek acemiyim.nasıl takipçiniz olabilirim.benim bloğumu ziyaret etmişsiniz teşekkür ederim bu arada.Ve yaptığınız şeyler bir harika.kızınızın kapı süsü ile bikinilerine ayrıca bayıldım.Ellerinize sağlık.aslında blogla ilgili sormak istediğim birkaç soru var.Nasıl takipçi olabilirim ve takipçi sayınız ya da ziyaretçi sayınız artınca ne oluyor?bloğumun giriş desenini ve resimlerini nasıl kendim özgün biçimde oluşturabilirim?ve yaptığım işlerden nasıl ekonomik kazanç sağlayabilirim? çok mu uzun oldu sorularım?:))görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Sorularınıza da elimden geldiği kadarıyla cevap vermeye çalışacağım. Öncelikle takipçim olabilmeniz için sağ tarafta takip edenler kısmı var. Orada "Bu siteye katılın" yazıyor. Üzerine tıklamanız ve bu bloğu izleyi tıklamanız yeterli. Takipçi sayımı arttırmak istememin sebebi bu kadar emek vererek hazırlamış olduğum bloğumun tanınması ve yaptığım el emeklerimi insanlarla paylaşmak istemem. Ekonomik kazanç sağlama kısmında bir bilgim yok. Bu konuda yardımcı olamayacağım. Ama nette araştırırsanız eminim aradığınız bilgiyi bulabilirsiniz.
    Beni takip edip yaptıklarımı beğenerek cesaretlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  3. çok şeker olmuşşşşş şeker kızının bikinileri ... :) iyi günlerde sağlıkla gülücükler içinde kullansın... bende bunlardan kızıma ve hatta satmak içinde yapmayı planladım ama sanki alt parça bikini iple çok kullanışlı olmaz yada ip seçimi yanlış olursa hoş olmaz diye yapamadım ama deneyeceğim ( bu arada benim kızım birazcık büyük 25 yaşında )

    YanıtlaSil
  4. O zaman bikini senin kızında daha güzel durur :) İp de aslında ince olsa çok güzel durur. Kalın ipler biraz kaba duruyor. Yeğenlerime de yaptım ince iple gayet güzel oldu. Senin denemeni de sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil

Sanalpazar Dükkanım

amigurumitr forumumuz

:)

Bu Blogda Ara

Takip Edenler

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhabalar efendim, öncelikle hoşgeldiniz. Sizlerle yapmış olduğum amigurumilerimi, yapmayı hayal ettiklerimi paylaşmak isterim. Amigurumiye yeni başlayacak arkadaşlarım için de tüm tekniklere ait videolarla karşınızdayım...

Son Yazılarım

Blog Arşivi

Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

Nerelerden kimler gelmiş ;)

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *